Menu

Bellen Outlook Nederland

U hebt vanaf elk mobiel apparaat toegang tot uw Outlook-account, ongeacht het besturingssysteem, inclusief Windows, iOS of Android. Bovendien biedt Outlook klanten het Outlook-programma, dat direct kan worden gedownload vanuit de app store of Google Play store. Hoewel Outlook erom bekend staat dat het een van de grootste e-mailuitwisselingsplatforms biedt met vrijwel geen problemen, kunnen geregistreerde gebruikers van Outlook af en toe accountproblemen ondervinden. Outlook-fout 85010014 is zo'n fout waarvoor we u hier oplossingen hebben geboden.
 
Bel ons op ons Outlook Bellen-nummer voor hulp met betrekking tot een andere foutcode.
 
Als u Outlook op uw mobiele telefoon gebruikt en problemen ondervindt met uw Outlook-account, zoals het ontvangen van foutcode 85010014 tijdens het openen van Outlook of het niet kunnen bekijken van bijgewerkte of nieuwe e-mails, volg dan de procedures die in dit bericht worden beschreven.

Stappen om Outlook-fout 85010014 op uw mobiele telefoon op te lossen

Controleer om te beginnen de e-mailinstellingen van uw Outlook-account, aangezien onjuiste instellingen tot dit probleem kunnen leiden:
  1. Navigeer op uw Nokia Lumia naar het gedeelte Instellingen en scrol omlaag naar de optie E-mailinstellingen.
  2. Tik op de optie EMAIL + ACCOUNTS op het scherm om uw Outlook-account te openen.
  3. Scroll naar beneden en tik op de optie OUTLOOK-SERVERINSTELLINGEN.
  4. Controleer of de server die voor het account wordt vermeld, juist is; zo niet, verander het dan onmiddellijk.
  5. Sla de wijzigingen op, log opnieuw in op uw Outlook-account en controleer of het probleem aanhoudt.
Aanvullende methode:
  1. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u de instellingen van uw Outlook-account, noteert u het poortnummer en zorgt u ervoor dat het correct is.
  2. U kunt zich ook aanmelden bij Outlook voor pc en vervolgens het wachtwoord van uw Outlook-account wijzigen. Open nu Outlook op uw telefoon en log in met een nieuw wachtwoord.
  3. U kunt de Outlook-toepassing ook verwijderen en opnieuw installeren om het probleem op te lossen.
  4. Controleer bovendien of er nieuwe systeemupdates beschikbaar zijn voor uw telefoon; als dit het geval is, werkt u ze bij en probeert u het opnieuw.
 We hopen dat de bovenstaande methoden dit probleem hebben opgelost, maar als u problemen blijft ondervinden, kunt u bellen, e-mailen of chatten met onze technische ondersteuningsmedewerkers van Outlook voor meer instructies voor het oplossen van problemen. We hebben toegewijde staf van de beste Outlook-ondersteuningsmedewerkers die goed zijn opgeleid en ervaren in het oplossen van al uw problemen. Contact Outlook Klantenservice voor directe hulp.

Lees ook dit artikel: Hoe de verwijderde map leegmaken wanneer ik me afmeld bij Outlook?

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)